El magatzem de Bonpreu a Balenyà creixerà fins als 25 metres d'alçada

La Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central aprova la robotització de la nau, que millorarà la mobilitat interna i la capacitat d’emmagatzematge

Redacció Osona.com
24 de gener del 2014
Magatzem de Bonpreu a Balenyà.
Magatzem de Bonpreu a Balenyà. | Adrià Costa
Magatzem de Bonpreu a Balenyà. Foto: Adrià Costa

La Comissió territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central ha aprovat avui definitivament la modificació puntual de les Normes Subsidiàries del municipi de Balenyà per tal de permetre a l’empresa Bonpreu reconvertir el seu actual magatzem en un de robotitzat, així com acollir noves empreses.

Les instal·lacions de Bonpreu es troben a peu de la carretera C-17, entre els nuclis d’Hostalets de Balenyà i de Tona, i actualment estan destinades a emmagatzematge i distribució.
 
Amb la modificació que ara s’impulsa, es robotitzarà la nau, fent-la créixer en alçada fins als 25 metres sense consumir nou sòl (en aquests moments, té una alçada de 10 metres aproximadament). Aquesta reconversió millorarà la mobilitat interna i també la capacitat d’emmagatzematge de productes de la nau.
 
D’altra banda, s’admetran activitats de terceres empreses que treballaran directament per a Bonpreu en l’àmbit de preparació prèvia de productes alimentaris (xarcuteria, obrador, fruiteria...).
Arxivat a