La delegada de PxC a Roda de Ter denuncia Antoni Sànchez i la dona de Sebastià Povedano

Carme Solano assegura que va rebre dues trucades amb un to amenaçador

Redacció Osona.com
24 de gener del 2014
La delegada de PxC a Roda de Ter, Carme Solano, ha posat una denúncia a la comissaria del Mossos d’Esquadra de Vic contra l’exregidor de PxC a Manlleu, Antonio Sánchez, i l’esposa del  també exregidor de PxC a Roda i nou cap local del PP, Sebastià Povedano, per amenaces i coaccions, segons ha explicat el partit en una nota.

Solano havia escrit una carta a un mitja de comunicació on criticava Povedano, i li deia que havia “perdut la dignitat”. El mateix dia de la publicació, la delegada local de PxC va rebre” una trucada intimidadora” de Sánchez qui, en tot cas, no la va arribar a amenaçar. El dia següent, va rebre una altra trucada, ara “en to amenaçador”, de l’esposa de Povedano. La dona la va insultar i li va demanar que fes una carta de rectificació al mateix diari o la demandaria judicialment i, a més, li enviaria els seus quatre fills a casa, explica PxC. “El cotxe ja veurem com quedarà”, li va dir, segons consta a la denúncia.

El president de PxC, Josep Anglada, ha manifestat que ”és intolerable que una persona sigui intimidada, coaccionada i amenaçada pel simple fet d’exercir el seu dret a la llibertat d’expressió, com és opinar sobre una persona que està exercint un càrrec públic a través d’una carta al director”.

El judici se celebrarà de manera ràpida, el proper dimarts.