L'Ajuntament de Seva rebrà els participants al Dakar

El consitori retrà homenatge a Laia Sanz i Marc Torres

Redacció Osona.com
23 de gener del 2014
Laia Sanz, a l'arribada a l'aeroport, amb el director del Consell Català de l'Esport, Gerard Martí. Foto: Generalitat de Catalunya

L’Ajuntament de Seva oferirà aquest divendres, 24 de gener, una recepció a Laia Sanz i Marc Torres, residents a la població i participants en la darrera edició del Dakar. L’acte tindrà lloc a l’edifici consistorial a les quatre de la tarda.

Laia Sanz, de la mateixa manera que l’osonenc Nani Roma, vencedor en la categoria de cotxes, ha fet història al raid més dur del món. La pilot ha finalitzat 16a a la classificació general, en una edició en la que ha lluitat de tu a tu amb els homes, i ha revalidat el títol en la categoria femenina, que ja va aconseguir en les tres edicions anteriors. Ha estat l’única dona sobre dos rodes que ha arribat a la meta i va aconseguir un setè lloc d’etapa, el millor resultat d’una fèmina en tres dècades de ral·li.

Sanz ha superat seu millor resultat en aquesta competició, (el 2011 i 2012 va ser 39a i el 2014, 93a) i compleix en molt l’objectiu que s’havia marcat abans de començar: acabar entre els 25-30 primers.

Marc Torres, que viu a Sant Miquel de Balenyà, va participar com a copilot mecànic en un dels camions de l’equip De Rooy.

Laia Sanz, exultant a l'arribada del Dakar Foto: DPPI