Folgueroles prepara una gran benvinguda a Nani Roma

Amics, aficionats i veïns, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han organitzat per diumenge a la tarda una festa al recent campió del Dakar

Redacció Osona.com
22 de gener del 2014
Nani Roma, amb un grup d'aficionats a l'aeroport del Prat. Foto: Adrià Costa

L'Ajuntament de Folgueroles, juntament amb els seus familiars, aficionats, amics i veïns, han organitzat per aquest diumenge, 26 de gener, una rebuda a Nani Roma, recent vencedor del Dakar en la categoria de cotxes, el raid més dur del món. L’acte, que s’espera multitudinari, es farà a les sis de la tarda a la plaça Verdaguer. Per a l’ocasió s’ha obert una pàgina al Facebook.

Roma ha fet història a la cursa i s’ha convertit en el tercer pilot que guanya el raid més dur del món en la categoria de cotxes i motos (els altres dos que ho han aconseguit són els francesos Hubert Auriol i Stéphane Peterhansel). El podi del 2014 ha estat copsat pels tres Minis, en aquest ordre: Nani Roma, Stéphane Peterhansel i Nasser Al-Attiyah.

A més, Roma és el primer català que aconsegueix proclamar-se campió en la categoria de cotxes del Dakar, just el dia que fa 10 anys que va guanyar el raid en motos. La prova ha estat rodona per als pilots catalans, que han aconseguit doblet, ja que Marc Coma ha vençut en la categoria de motos.