L'Escuderia Osona distingeix els campions

L’entitat celebra el sopar de cloenda de la temporada

Redacció Osona.com
20 de gener del 2014
Carles Llinàs i Kiko Torra, campions catalans de ral·lis de terra, amb el president i vicepresident de l'Escuderia Osona, Joan Panadès i Ramon Varela Foto: Escuderia Osona

L’Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte, 18 de gener, el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat hi han assistit 84 persones, entre socis, oficials, col·laboradors i esportistes de l'entitat.

El sopar s’ha celebrat al restaurant Vila dels Masramon, a Gurb. Durant la vetllada, s’ha fet un resum de les competicions i les activitats de la temporada 2013, s’ha passat un vídeo de Joi Colomer i s’han lliurat els premis de l’Open 4 Estacions, que s’ha disputat al Circuit d’Osona al llarg de l’any i que ha guanyat Adrià Santos.

L’Escuderia Osona també ha distingit els seus campions de 2013, entre els que destaquen Carles Llinàs i Kiko Torra, campions de la Copa Catalunya de Ral·lis de terra; i Gonçal Ambit i Carles Guisset, subcampions del Campionat d’Espanya de Ral·lis de vehicles històrics. A la Copa Recosap, Aleix Vila i Marc Roca han estat subcampions.

Pel que fa a les motos, Gerard Pou ha estat el campió de la Copa de Catalunya de Mini motards – open. El pilot, a més del guardó de reconeixement, també ha rebut la insígnia de plata de l’entitat. En aquest àmbit, apuntar que l’Escuderia Osona ha aconseguit el campionat de clubs de la Copa Catalana de Promovelocitat, en les categories de Promo 50-110 i Promo 70-140.

Com cada any, els presents al sopar han escollit l’oficial de l’any. Enguany, ha estat elegit Josep M. Caixas.
Arxivat a