El Voltreganès participa al concurs de TV1 «El pueblo más divertido de España»

L'informatiu del cap de setmana de la cadena parla amb els alcaldes de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà

Redacció Osona.com
20 de gener del 2014
El pueblo más divertido de España
El pueblo más divertido de España
Podeu veure la notícia del Voltreganès, a partir del minut 22 del vídeo

El concurs “El pueblo más divertido de España” de TV1 ha seleccionat els municipis de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà (com a Voltreganès) per participar en aquest nou programa televisiu que s’iniciarà aquest gener. La població guanyadora s’emportarà 100.000 euros, que s’hauran de destinar a cobrir una necessitat de la localitat.

L'informatiu del cap de setmana de la cadena s'ha fet ressò del programa i ha parlat amb els alcaldes de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà, els dos germans bessons Sergi i Xavier Vilamala.

El programa consta de diverses fases i, en aquest moment, s’està a la preliminar, que consisteix en gravar diferents activitats i entrevistes a veïns dels dos municipis. Un total de 22 pobles competiran en aquest concurs, en el que estaran representats totes les comunitats autònomes. Cadascuna d’aquestes comptarà amb un reconegut còmic.

Cada setmana s’enfrontaran entre sí dos pobles: hi haurà proves d’ enginy i habilitats, a més cada poble ensenyarà les seves tradicions, personatges curiosos, històries i llegendes, anècdotes, festes, gastronomia o cançons populars.