La festa major de Taradell dóna un bon cop de gas

La Festa del motor, el concert del grup Ol’Green i les danses populars, alguns dels atractius del programa

Redacció Osona.com
20 de gener del 2014
Festa del motor de Taradell.
Festa del motor de Taradell. | Josep M. Costa
Festa del motor de Taradell. Foto: Josep M. Costa

Taradell ha celebrat aquest cap de setmana la festa major d’hivern, amb múltiples propostes. El programa s’allargarà fins aquest dilluns, 20 de gener.

Les activitats es van iniciar el divendres, amb el lliurament de la 6a edició del Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de Batxillerat. Dissabte, van continuar amb la Festa del motor, organitzat pel Grup de Trialers de Taradell, la projecció de l’audiovisual del Grup de Recerca Local de Taradell, a partir de les entrevistes fetes a gent gran fetes del municipi, i les actuacions de la Tarabanda i la Bandatard. El plat fort va arribar el diumenge a la tarda, amb el concert del grup Ol’Green, finalistes al programa “Oh! Happy Day” de TV3.

El dilluns, festivitat de Sant Sebastià, ha arrencat amb una xocolatada hi ha continuat amb la sortida dels pabordes i autoritats, i la cercavila de gegants i cap grossos. El migdia, l’Esbart Sant Genís ha ballat danses populars a la plaça de les Eres. A la tarda, hi haurà tallers per a la quitxalla al Centre Cultural Costa i Font.

Programa d’actes de la festa major

Arxivat a