Nani Roma perd el liderat del Dakar però manté intactes les seves opcions

El folguerolenc se situa segon, a només 2’06” del líder, el madrileny Carlos Sainz | Laia Sanz i Gerard Farrés signen bones actuacions tot i la duresa de l’etapa

Redacció Osona.com
09 de gener del 2014
Nani Roma, a la quarta etapa
Nani Roma, a la quarta etapa | KH-7 Motor Sport
Nani Roma, a la quarta etapa del Dakar. Foto: KH-7 Motor Sport

A Nani Roma el liderat del Dakar només li ha durat un dia. El pilot folgarolenc ha finalitzat cinquè a la quarta etapa, la més llarga del calendari, amb 657 quilòmetres cronometrats, a 14’08” del primer classificat i nou líder, Carlos Sainz. Amb aquest resultat, Roma baixa fins al segon lloc, tot i que a només 2’06” de Sainz. Tercer, a 6’56”, hi trobem el catarí Nasser Al-Attiyah.

Malgrat perdre el liderat, Roma no es mostrava disgustat: “El més important és que seguim aquí, al grup capdavanter”. I afegia, en finalitzar l’etapa: “Hem de ser extremadament prudents, ja que queda molta carrera i es farà molt llarga per a tothom”.

Pel que fa a les motos, Gerard Farrés ha obtingut una meritòria 15a posició, tot i tenir alguns problemes després d’un petit accident. “He hagut de baixar el ritme perquè, a causa de la caiguda, he colpejat el radiador i la moto ha començat a perdre oli”, es lamentava el pilot.  

Per la seva banda, Laia Sanz també ha patit la duresa de l’etapa, d’exigència extrema, que ha hagut de suportar amb un virus estomacal. “Se’ls hi ha anat la mà amb aquestes dues etapes. Els últims 70 quilòmetres he vist les estrelles”, ha declarat. La pilot, però, ha tornat a signar una gran actuació i ha arribat a la meta en 20a posició, a 52’13” del vencedor. Amb aquest resultat, puja dos llocs a la general i ja es 18a.

Nota de premsa de Nani Roma

Nota de premsa de Gerard Farrés

Nota de premsa de Laia Sanz

Classificació de la quarta etapa de motos del Dakar

Classificació general de motos del Dakar

Classificació de la quarta etapa de cotxes del Dakar

Classificació general de cotxes del Dakar

Més informació, des del web del Dakar


Més informació i classificacions, corredor per corredor

Nani Roma

Gerard Farrés

Laia Sanz

Rosa Romero

Oriol Escalé

Gilbert Escalé


Les etapes dels pilots osonencs

Resum de la primera i segona etapes

Resum de la tercera etapa


Gerard Farrés, a la quarta etapa del Dakar.
Arxivat a