La prova acull 15 curses, amb una participació de prop de 900 atletes

07 de gener del 2014
Ibrahim Chakir s'ha imposat amb superioritat.
Ibrahim Chakir s'ha imposat amb superioritat. | Adrià Costa
Ibrahim Chakir s'ha imposat amb superioritat. Foto: Adrià Costa

Aquest diumenge, 5 de gener, es va celebrar la 35a edició del Cros Ciutat de Vic, Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic, al tradicional circuit del voltant de les pistes d'atletisme Josep Maria Pallàs de la capital osonenca. Les curses sèniors d’enguany es van realitzar amb la modalitat de cros curt i amb una distància de 4.320 metres. En total, es van realitzar 15 curses, amb una participació d'una 900 atletes.

En la categoria masculina sènior, el guanyador va ser Ibrahim Chakir, del CA Vilafranca, amb un temps de 13 minuts i 39 segons. Van compartir el podi Manuel Salvador (Rios Running) i Omar Es Salmouny (FC Barcelona), a 19 i 32 segons respectivament del vencedor.

Pel que fa a la categoria femenina, es va decidir en els últims metres. La guanyadora va ser Elena Congost, de l’Avinent CA Manresa, amb una temps de 16 minuts i 18 segons, que es va imposar en el darrer tram de la cursa a Raquel Parrado (CA Sant Vicenç dels Horts) per 6 segons. En tercer lloc es va classificar Montse Mas (At. Montornès).