Fouzi Mansouri i Núria Mitjavila guanyen la multitudinària Sant Silvestre de Manlleu

La cursa va reunir 780 atletes | També van acomiadar l'any corrent Vic, Taradell i Prats de Lluçanès

Redacció Osona.com
02 de gener del 2014
Sant Silvestre de Manlleu.
Sant Silvestre de Manlleu. | Adrià Costa
Sant Silvestre de Manlleu. Foto: Adrià Costa

Fouzi Mansouri i Núria Mitjavila van guanyar dimarts al vespre una Sant Silvestre de Manlleu multitudinària. Un total de 780 atletes, una xifra lleugerament inferior a la del 2012, van acomiadant l'any en un circuit urbà de 5.000 metres. El darrer dia de l'any també hi va haver curses a Taradell, Vic i Prats de Lluçanès.

El manlleuenc Fouzi Mansouri va completar el recorregut amb un temps de 15:37, pràcticament igual que el d'Abel Casalí el 2010 (15:35). La victòria va ser molt clara ja que el segon classificat, el vigatà Adrià Salvans va arribar a quasi un minut (16:36) estalonat per Nil Masnou, de Folgueroles (16:38). En dones les victòria també es va quedar a casa. Núria Mitjavila va guanyar amb un temps de 19 minuts i 2 segons. El podi femení el van completar la també manlleuenca Xènia Roma (19:18) i la torellonenca Laura Bardolet (20:31).

A la cursa de 5.000 metres, on hi prenien part els majors de 13 anys, van participar-hi 647 atletes. 49 més ho van fer a la cursa de 1.200 metres (de 8 a 12 anys) i 84 a la dels més menuts (fins a vuit anys) de 400 metres.

A Taradell corren disfressats

Una de les tradicions de les Sant Silvestre és córrer disfressat. A Taradell, on és obligatori per participar-hi, ho van fer unes 120 persones en una prova que consistia en pujar a l'Enclusa . La victòria va ser per l'atleta local Albert Pujol seguit de Xevi Vidal de Vic i Ismael Casadesús de Torelló. En l’apartat femení la primera en arribar va ser Montse Fernández de Roda de Ter. També hi va haver premi a la millor disfressa per la taradellenca Maria Font.

Classificacions Sant Silvestre de Manlleu (pdf)

- Sant Silvestre de Manlleu, 2013 (Adrià Costa)