El debut somniat d'Oriol Riera

El davanter centre vigatà marca el quart gol de la selecció catalana contra Cap Verd (4-1)

31 de desembre del 2014
Oriol Riera després de marcar el quart gol de Catalunya Foto: Laia Solanellas

Catalunya es va imposar aquest dilluns al vespre a Cap Verd per 4 a 1. El quart gol el va marcar el vigatà Oriol Riera, que va tenir el debut somniat amb la selecció catalana després de sortir a la segona part. El partit només va reunir 20.000 espectadors a l'Estadi Olímpic Lluís Companys però que van gaudir del bon joc dels catalans i van reclamar una vegada més l'oficialitat de les seleccions catalanes.

Al minut 10, Djaniny va aprofitar una centrada per anticipar-se a la defensa i marcar el primer gol del vespre amb la punta de la bota. En tan sols tres minuts, Catalunya va capgirar el marcador amb dos gols de Sergio García, el millor del matx, i Bojan. A la segona, coincidint amb els crits d'independència del minut 17.14, el davanter centre de Vic ha marcat el quart i definitiu gol del partit.

Oriol Riera, que juga amb l'Osasuna, havia expressat hores abans del partit el seu total compromís amb la selecció i va recordar que de petit anava al camp a animar el combinat nacional.

Crònica completa i galeria de fotos

Bojan, autor del tercer gol de Catalunya, aquest vespre a Barcelona Foto: Laia Solanella