La Generalitat dóna suport a la promoció comercial de Manlleu

Signa un conveni amb l'entitat MAB per un import de 15.000 euros per activitats fetes el 2013

Redacció
30 de desembre del 2014
Signatura del conveni. 

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat ha donat suport a la realització d’actuacions de promoció comercial de Manlleu impulsades pel MAB durant aquest any, com són la Mabiganga, les campanyes de fidelització amb la Mabitargeta, o la campanya de Nadal amb rasques amb entrades per la pista de gel i sorteig de premis. El suport es concreta en un conveni de col·laboració signat el passat dia 23 amb un import total de 15.000 euros.
 
Van assistir a l’acte de la signatura el director general de Comerç, Josep Maria Recasens; la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves; l’alcalde de Manlleu, Pere Prat; el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Anglada, i la presidenta del MAB, Silvia Matavacas.
 
Mitjançant aquestes línies de suport, la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç Artesania i Moda, vol impulsar la consolidació dels centres comercials urbans i fomentar la col·laboració amb les administracions locals i la cooperació empresarial entre les entitats i les petites i mitjanes empreses comercials. 
 
Després de la signatura del conveni, tots els assistents van entrar a l’Express, l’espai pop up del comerç de Manlleu, per conèixer aquesta iniciativa que recull en un únic espai una mostra de l’oferta de més de 60 comerços de Manlleu.
Arxivat a