La Sant Silvestre del Bisaura, una cursa amb molt humor

Gabriel Crosas va guanyar una prova on part dels 121 participants anaven disfressats

31 de desembre del 2014
Un grup d'atletes disfressats, aquest diumenge a la Sant Silvestre del Bisaura.
Un grup d'atletes disfressats, aquest diumenge a la Sant Silvestre del Bisaura. | Josep M. Montaner
Un grup d'atletes disfressats, aquest diumenge a la Sant Silvestre del Bisaura. Foto: Josep M. Montaner

Cada vegada més gent i més poblacions acomiaden l'any corrent. Les curses de Sant Silvestre s'han escampat arreu i una de les que s'avancen és la del Bisaura que es va disputar diumenge a Sant Quirze. Com és habitual en aquest tipus de competicions part dels 121 participants s'ho van prendre amb molt bon humor i van recórrer els cinc quilòmetres del recorregut corrent.

A nivell competitiu la victòria va ser pel torellonenc Gabriel Crosas amb un temps de 16 minuts i 47 segons. El podi masculí el van completar Raül Rota, a mig minut del guanyador, i Isma Casadesús. En dones el triomf va ser per Marisa Zapata que va superar per 14 segons a Encarna Nuñez. El podi femení el va completar Laura Aumatell.