Set ajuntaments s'uneixen per garantir la continuïtat del Parc de Bombers del Figaró

Sant Martí de Centelles assumirà part de les despeses de l’equipament

Europa Press
29 de desembre del 2014
Sis ajuntaments del Vallès Oriental i un d’Osona, Sant Martí de Centelles, assumiran part de les despeses del Parc de Bombers voluntaris de Figaró per garantir la seva continuïtat davant la dificultat de la Generalitat d'assumir el pagament del lloguer i els subministraments. L'acord és fruit d'un conveni signat aquest dilluns pels ajuntaments de Figaró-Montmany, l'Ametlla del Vallès, la Garriga, Aiguafreda, Cànoves i Samalús, Sant Martí de Centelles i Tagamanent, que aportaran un fons per complementar el finançament de l'equipament.

El parc de bombers està actiu des de fa més de vint anys i s'ubica en un emplaçament estratègic al peu del Parc Natural del Montseny i de la zona protegida de Cingles de Bertí.

Alhora, està pendent la construcció d'un nou edifici per part de la Generalitat en uns terrenys cedits per l'Ajuntament de Figaró-Montmany, tot i que el projecte està paralitzat a falta de finançament, segons ha informat l'Ajuntament de L'Ametlla del Vallès.

El conveni ha estat signat en un acte a l'Ajuntament de Figaró-Montmany, al qual han assistit els alcaldes dels municipis implicats, així com representants del parc de bombers, del departament de Prevenció i Extinció d'Incendis i de l'àrea de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.