La websèrie d'humor «Solisombra» tanca la primera temporada amb nota

Tretzè capítol de la producció | L'equip osonenc ja prepara la segona entrega

Redacció Osona.com
23 de desembre del 2013
Solisombra, Pere Ventura
Solisombra, Pere Ventura
 

Aquest dilluns, 23 de desembre, a la tarda s’ha emès l’últim capítol de la websèrie “Solisombra”, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. S’espera que amb el capítol final se superin les 6.000 visualitzacions a través del web de la producció.

Amb el tretzè capítol d’aquest dilluns, l’equip osonenc que l’ha promogut tanca la primera temporada d’una webserie d’humor quotidià. Rodada al Cafè de l’Orfeó de Vic, “Solisombra” narra en clau d’humor situacions surrealistes i plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar. Al llarg dels diferents capítols, els diferents personatges que entren al bar dialoguen amb el barman (Pep Miràs) i amb Popescu (Albert Salarich).

L’equip de nou emprenedors osonencs que han decidit tirar endavant el projecte es mostra satisfet dels resultats assolits i ja estan treballant en l’organització del rodatge a partir de la primavera vinent d’una segona temporada, amb novetats i sorpreses.

El director de “Solisombra”, David Conill, afirma que “l’experiència ha estat genial. Estem convençuts que perquè el producte sigui tan autèntic com volíem, hem de mantenir el format i l’estructura d’equip de producció amb què hem treballat la primera temporada”.

El capítol d’aquest dilluns, “Adéu, Popescu, adéu”, “és singular i trencador. L’actor Pere Ventura mostra tot el poder dels guionistes, interpretant a un guionista de la sèrie, i hi introduïm efectes digitals. En resum, és un capítol sorprenent, diferent i amb un final obert”, afirma el responsable dels guions de “Solisombra”, Joan Capdevila.

A la propera temporada, també es vol mantenir el format de l’aparició d’actors convidats a cada capítol. En la primera temporada han intervingut a “Solisombra” actors com Abel Folk, Marina Comas, Joan Roura o Quim Vila entre altres. Amb guions de Joan Capdevila i música de Pep Sala, Solisombra s’afegeix a les tres websèries catalanes que fins ara s’han produït.

L’equip de Solisombra

Pep Miràs. Actor. Ha participat a sèries de televisió com “La Riera”, “El Cor de la Ciutat”, “Laberint d’Ombres”, “Ventdelplà”, “Mar de Fons”, etc… i en produccions teatrals com “Terra Baixa”, “Rigor Mortis”, “El sopar dels idiotes”, etc.

David Conill. Creador i realitzador audiovisual de curtmetratges i videoclips. Ha presentat treballs a festivals nacionals i internacionals.

Albert Salarich. Actor vigatà. Ha participat en cinema, publicitat, teatre i televisió.

Joan i Marc Capdevila. Escriptors i guionistes. Productors de videoclips i documentals per a la televisió.

L’equip es completa amb Pep Sala (músic i compositor fundador de Sau), Aina Salarich, Jordi Amàrita i Irene Medina, amb trajectòries al món del guionatge, realització i producció.

Recull de capítols emesos

Més informació de la websèrie

Aneu al web de la websèrie



L'equip de 'Solisombra' Foto: Divik
Arxivat a