Manlleu recull 6.500 d'aliments en el Gran Recapte

L’arròs, la llet i la pasta, els productes més donats

Redacció Osona.com
03 de desembre del 2013
Una cinquantena de voluntaris van treballar en el Gran Recapte a Manlleu.
Una cinquantena de voluntaris van treballar en el Gran Recapte a Manlleu. | Ajuntament de Manlleu
Una cinquantena de voluntaris van treballar en el Gran Recapte a Manlleu. Foto: Ajuntament de Manlleu

El passat 29 i 30 de novembre va tenir lloc el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya. A de Manlleu més de 50 persones van treballar voluntàriament en la recollida d’aliments al Mercat Municipal i als supermercats de la població i en el posterior emmagatzematge i col·locació al Sarró Manlleu Aliments Solidaris.

En total, es van recollir 6.514,07 quilos d’aliments. Els més significatius van ser els 2.224 litres de llet, els 1.095 quilos d’arròs, els 780 quilos de pasta i els gairebé 800 quilos de llegums. L’oli, les galetes i el sucre han estat també dels aliments més recollits.

Les entitats que han participat en aquest recapte a Manlleu han estat l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu, Càrites Interparroquial de Manlleu, Associació Mares Món, Dones Solidàries, el voluntariat de Creu Roja i el voluntariat de la Fundació Banc dels Aliments.

La regidora de Benestar Social a Manlleu, Carme Trillas, valora de manera molt positiva el resultat: “6514 kg de gràcies! Aquesta és una mostra més de què tenim una ciutadania solidària amb les persones que més ho necessiten”.
Arxivat a