El Trio Pedrell fa vibrar el públic del cicle de música clàssica de Sant Pere

El concert es dedica a mossèn Valens, traspassat el 12 de novembre

Redacció Osona.com
03 de desembre del 2013
El Triol Pedrell, a Sant Pere de Torelló
El Triol Pedrell, a Sant Pere de Torelló | Griselda Castells
El Triol Pedrell, a Sant Pere de Torelló Foto: Griselda Castells

El Trio Pedrell, format per Jordi Humet (pianista), Christian Torres (violí) i el jove de Sant Vicenç de Torelló Ferran Bardolet (violoncel·lista) va oferir el passat divendres, 29 de novembre, una magnífica actuació a l’església de Sant Pere de Torelló. El concert, en el marc del cicle de música clàssica de Sant Pere de Torelló , no va fer més que reafirmar els  premis i reconeixements obtinguts per aquesta formació durant aquest 2013. Amb una qualitat musical destacable, el Trio Pedrell no va decebre el públic que pràcticament va omplir l’església.

El concert va durar una hora i quart. En finalitzar, el públic assistent va mostrar la seva satisfacció amb un llarg i sonor aplaudiment.

La  recaptació voluntària que van fer els assistents anirà destinada al projecte solidari de compra de cabres per al poble ruandès d’on era fill mossèn Valens, el rector del municipi que va morir el passat 12 de novembre a causa d’un ictus. Aquesta iniciativa la va impulsar el mateix rector, quan encara era viu.

El darrer concert del cicle es farà el divendres 13 de desembre i presentarà l’actuació de Josep Surinyac, pianista de Torelló, i Marta Mathéu, soprano de Tarragona. El duet oferirà un repertori de música catalana tradicional. En aquest cas, la recaptació es destinarà a La Marató de TV3 .