Dos camions bolquen al mateix tram de l'Eix a Gurb en menys d'un dia

El segon accident ha provocat un ferit lleu | El primer sinistre ha obligat a tallar la via en sentit Girona durant tota la nit

Pere Pratdesaba
12 de novembre del 2013
El camió bolcat a Gurb, aquest dimarts al migdia
El camió bolcat a Gurb, aquest dimarts al migdia | Adrià Costa
El segon accident ha tingut lloc a l'altura del polígon Malloles. Foto: Adrià Costa

Un camió ha bolcat aquest migdia, a la C-25, a l'alçada de Gurb, al punt quilòmetric 183, amb el balanç d'un ferit lleu. L'accident ha passat a tres quarts de dues i ha obligat a tallar un carril en sentit Manresa, per procedir a la retirada del vehicle i la neteja de la calçada.

Es dóna la circumnstància que en aquest mateix tram de la mateixa carretera, també a terme municipal de Gurb, ahir a la tarda va bolcar un altre camió de farina. Els dos accidents han passat amb menys d'un dia de diferència.

El sinistre d'ahir es va produr a un quart de vuit de la tarda. A conseqüència de l'accident, es va tallar la via en sentit Girona, entre els quilòmetres 176-178 durant tota la nit, fins a quarts de nou del matí, quan es va retirar el vehicle. Els cotxes, fins llavors, es desviaven per la C-25d. La retirada d'un vehicle d'aquestes dimensions es complicada fer-la a la foscor i per això es va procedir a posposar-ho fins al matí, segons ha informat el Servei Català de Trànsit a Osona.com.

Un dels dos carrils de la carretera en sentit Girona ha continuat tallat durant tot el matí, a causa de les tasques de neteja de la calçada.

Vídeo d'El 9 TV