La Grossa de Cap d'Any sorprèn els vigatans

El capgròs que promociona la nova Loteria de Catalunya es passeja pel mercat de Vic i els carrers adjacents

Redacció Osona.com
12 de novembre del 2013
La Grosssa, a mercat
La Grosssa, a mercat | A. Alemany
La Grossa de Cap d'Any s'ha passejat pel mercat de Vic Foto: Albert Alemany

La Grossa de Cap d'Any, la loteria que impulsa de la Generalitat de Catalunya, ha visitat pels volts de les deu d'aquest matí el mercat setmanal de Vic, a la plaça Major, i alguns dels carrers adjacents. El capgròs, personatge per promocionar el sorteig que se celebrarà el 31 de desembre, ha estat saludant i fotografiant-se amb els vianants. Alguns d'ells han aprofitat per tocar-li el cap amb efusivitat per veure si els portava sort.

Després d'aquesta passejada, la Grossa ha estat rebuda per l'alcalde, Josep M. Vila d'Abadal, a dos quarts d'una del migdia, a la seva oficina de l'Ajuntament, davant de mitjans gràfics i amb gran expectació. La Grossa ha explicat a l'alcalde algunes de les anècdotes que es troba visitant les diferents ciutats i pobles de Catalunya.

Aquest sorteig és una de les estructures d'estat que el govern català està promovent i les butlletes es poden aconseguir en estancs i establiments comercials. Els supermercats Bon Preu i l'Esclat són alguns d'aquests comerços on la iniciativa ha tingut més èxit. De fet, la setmana passada el grup Bon Preu va informar que en només dos mesos ja havia venut un milió d'euros en butlletes .   

La Grossa de Cap d'Any, al despatx de l'alcalde de Vic Foto: Albert Crespi
Arxivat a