Osona viu la matinada més fresca de la tardor

Les temperatures s’han situat al voltant d’un grau en molts punts

Toni Argemí / Pere Pratdesaba
12 de novembre del 2013
Osona ha viscut avui la matinada més fresca de tota la tardor. Les temperatures han caigut encara una mica més que ahir i s’han donat registres que no es veien a la comarca des de feia uns quants mesos.

La plana de Vic, el Montseny i Osona nord han estat els llocs més frescos, amb temperatures mínimes que no han arribat als dos graus: 1,1 graus a Orís, 1,2 a Montesquiu, 1,7 a Vic i 1,8 a Viladrau. A algunes parts altes, com Muntanyola i Perafita, les temperatures han estat més suaus i les mínimes s’han quedat als 5 i 4 graus respectivament.

Pel que fa a les màximes, les previsions apunten que pujaran lleugerament respecte a aquest dilluns i podrien situar-se prop dels 18 graus.

El cel d’aquest dimarts estarà seré o poc ennuvolat per núvols alts que aniran guanyant terreny de cara a la tarda-vespre. Així doncs, tot i la fresca de bon matí, tornarem a gaudir d'un temps estable, tranquil i sense pluges.

El vent bufarà del nord-nord/oest durant bona part del dia, i a estones es pot fer sentir amb algunes ratxes properes als 30-40 km/h.

Podeu seguir les temperatures en directe als següents enllaços:

- Observatori meteorològic de Vic
- Observatori de Meteoroda
- Meteo Tavèrnoles
- Gurb - Montesquiu - Muntanyola - Orís - Perafita - Viladrau (Estacions Automàtiques / XEMA)

Dades d'interès

Webcams a Osona

El temps, des de Meteocentelles

Arxivat a