Bon Preu ven 1 milió d'euros de La Grossa de Cap d'Any

Els supermercats Bonpreu i Esclat distribueixen 200.000 butlletes en menys de dos mesos

Redacció Osona.com
09 de novembre del 2013
Aquesta setmana el Grup Bon Preu ha assolit la xifra d’1.000.000 d’euros de vendes de La Grossa de Cap d’Any, la loteria que impulsa el Govern de la Generalitat. Els números es van començar a repartir el passat 23 de setembre i des d’aleshores tots els establiments de l’empresa han pogut satisfer la gran demanda de loteria dels ciutadans. Cada dia l’empresa rep desenes de trucades demanant números concrets tant de persones de Catalunya com de fora.

La previsió de vendes inicial era de 65.000 butlletes, però amb només dues setmanes es va veure superada a causa de la gran acceptació que ha tingut la loteria catalana. En dos mesos, ja s’han distribuït 200.000 butlletes.

Per comarques, on s’han venut més butlletes ha estat al Barcelonès, a Osona, a l’Alt i al Baix Empordà, al Vallès Oriental, al Maresme, al Gironès, a la Selva, a l’Alt Penedès i al Tarragonès.

Les butlletes, que costen 5 euros cadascuna, es poden trobar a tots els establiments Bonpreu i Esclat arreu del territori català. Els números se seguiran venent fins pocs dies abans del sorteig, que se celebrarà, el proper 31 de desembre.

El proper dimarts, 12 de novembre, La Grossa visitarà els establiments Bonpreu i Esclat de Vic.