Salvador Esteve visita l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

El president de la Diputació serà a Folgueroles, Vilanova de Sau i Tavèrnoles

Redacció Osona.com
07 de novembre del 2013
El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, visitarà aquest divendres, 8 de novembre, diversos indrets de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. La visita començarà a dos quarts d’onze del matí a l'àrea  d'esplai de la Font Trobada de Folgueroles. Tot seguit, es traslladarà a l'Oficina de l'Espai Natural de Vilanova de Sau on coneixerà les noves instal·lacions de caldera de biomassa. És en aquest indret on el president de la Diputació de Barcelona atendrà als mitjans de comunicació.

Acte seguit, es dirigirà a l'àrea d'esplai dels Vernets de Ca la Marta per conèixer un projecte de recuperació d'una antiga zona d'horta associada al conreu d'aromàtiques i a un itinerari terapèutic. Després, anirà fins al pantà de Sau on li explicaran les obres d'arranjament de l'àrea d'esplai i futur projecte d'edifici de serveis.

La visita finalitzarà al nucli de Tavèrnoles, on visitarà el punt d'informació, situat al Centre Cívic i l'exposició permanent "Guilleries-Savassona: A gran escala".