El darrer film de Trueba, amb Francesc Colomer, arriba a les cartelleres

L'actor osonenc comparteix protagonisme amb Javier Cámara i Natalia de Molina | En el repartiment també hi ha el torellonenc Ramon Fontserè

Redacció Osona.com
31 d'octubre del 2013
Francesc Colomer, Javier Cámara i Natalia de Molina
Francesc Colomer, Javier Cámara i Natalia de Molina
Francesc Colomer, Javier Cámara i Natalia de Molina, els tres protagonistes del film

Un professor que utilitza les cançons dels Beatles per ensenyar anglès a l’Espanya de 1966 s’assabenta que John Lennon està a Almeria rodant una pel·lícula. Decidit a conèixer el seu ídol, emprèn el camí i en la seva ruta recull un nen de 16 anys que s’ha fugat de casa i una jove de 21 anys que aparenta també estar escapant d’alguna cosa. Entre els tres naixerà una amistat inoblidable.

És l’argument de “Vivir es fácil con los ojos cerrados”, la darrera pel·lícula de David Trueba, que ha arribat a les cartelleres aquest dijous, 31 d’octubre. El film ja es pot veure a Vic, al Multicines Sucre.

Els tres personatges principals són Javier Cámara, Natalia de Molina i el manlleuenc Francesc Colomer, que interpreta el nen de 16 anys. El jove osonenc va ser considerat el millor actor revelació als Premis Goya, per la seva participació a l’exitós film “Pa negre”.

Els tres personatges creuen les seves vides, somnis, inquietuds i lluites personals a l’Espanya dels anys seixanta. En el repartiment, els acompanyen el torellonenc Ramón Fontseré, Rogelio Fernández Díaz, Jorge Sanz i Ariadna Gil.

Cartell de la pel·lícula


 
Presentació al Festival de Cinema de Sant Sebastià


Arxivat a