L'Atlàntida col·labora en dos projectes socials

Dissabte, concert en benefici de la Creu Roja, al qual hi assistirà el conseller Francesc Homs; i diumenge, obra de teatre amb recollida d’aliments per al menjador comunitari El Tupí

Redacció Osona.com
22 d'octubre del 2013
L'obra 'Bona gent', amb  Mercè Arànega, Àlex Casanovas, Antònia (Nies), Jaume, Carol Muajuju, Ruben Ametllé i Àngela Jové
L'obra 'Bona gent', amb Mercè Arànega, Àlex Casanovas, Antònia (Nies), Jaume, Carol Muajuju, Ruben Ametllé i Àngela Jové | Atlàntida de Vic
L'obra 'Bona gent', amb Mercè Arànega, Àlex Casanovas, Antònia (Nies), Jaume, Carol Muajuju, Ruben Ametllé i Àngela Jové Foto: Atlàntida de Vic

L'Atlàntida de Vic col·labora aquest cap de setmana en diferents projectes socials a través de la cultura. El dissabte, el teatre vigatà acollirà el concert benèfic promogut per El 9 Nou en benefici de la Creu Roja, i el diumenge s’organitzarà una campanya solidària de recaptació d’aliments per a l’associació d’acollida El Tupí.

El concert “Junts, sumem!” es farà el dia 26 d’octubre, a dos quarts de nou del vespre. Serà una ocasió única per gaudir de duets musicals irrepetibles de l’escena catalana més actual: Quimi Portet i Nyandú, Ernest Crusats i Guillem Ramisa, Núria Graham i Cesk Freixas... entre d’altres. La recaptació de l’espectacle, que pràcticament ha exhaurit les entrades, es destinarà a beques de menjadors escolars.

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, clourà aquest concert. Per part del Govern també hi assistirà el delegat de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau.

En aquest marc d’actuació, La Creu Roja organitzarà paral·lelament una recollida de bolquers entre els assistents, ja que es tracta d’un producte escàs i de molta necessitat per a aquesta entitat.

D’altra banda, el diumenge 27 d’octubre a les sis de la tarda, L’Atlàntida organitzarà una campanya solidària de recollida d’aliments aprofitant la presentació de l’obra de teatre “Bona gent”, una de les sorpreses d’aquesta temporada, que comptarà amb el duel interpretatiu de Mercè Arànega i Àlex Casanovas. Aquesta obra, ha estat guardonada amb un Premi Pulitzer i ens presenta una història tràgica, crua, amb tocs d’humor corrosiu que farà reflexionar els espectadors sobre les contradiccions de la societat del benestar.

L’Atlàntida ha volgut aprofitar l’entorn reflexiu que proposa l’obra per organitzar conjuntament amb l’associació d’acollida el Tupí una campanya de recaptació d’aliments en benefici del servei de menjador comunitari que aquesta entitat porta a terme a la comarca. Qualsevol persona que vulgui col·laborar pot aportar: llegums secs, oli, vinagre, llet, conserves, arròs, pasta... El mateix dia de la funció podrà dipositar-ho en el hall de l’entrada del teatre.  

Per altra banda, el mateix diumenge al migdia, l’Atlàntida enceta la nova temporada d’espectacles familiars amb “El conte de la lletera”, una nova versió teatral d’aquesta història, de la mà de la companyia Xip Xap.

Més informació i compra d’entrades

 
Arxivat a