Una meuca posa de potes enlaire el bar de «Solisombra»

Quart capítol de la websèrie d’humor quotidià produïda a Osona | En aquesta ocasió, els actors convidats són Mercè Estrada, Eduard Autonell i Lluís Bové

Redacció Osona.com
21 d'octubre del 2013
Algun home bo
Algun home bo


Una noia, que tot apunta que és una meuca, entra al bar d'en Hansi demanant-li ajuda perquè algú la vol apallissar. El control habitual que té en Hansi sobre les coses que passen al seu bar trontollen, en aquesta ocasió, com un tsunami d'estiu.

És el fil conductor de la quarta entrega de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals.

En aquest quart capítol, titulat "Algun home bo", els actors convidats són Mercè Estrada, Eduard Autonell i Lluís Bové. El capítol, com ja ens tenen acostumats els guionistes, té un desenllaç inesperat.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. A “Solisombra” intervenen, a més de Mercè Estrada, Eduard Autonell i Lluís Bové, actors com Abel Folk, Marina Comas o Quim Vila. Amb guions de Joan Capdevila i música de Pep Sala, “Solisombra” s’afegeix a les tres websèries catalanes que fins ara s’han produït.

Recull de capítols emesos

Més informació de la websèrie

Aneu al web de la websèrie



L'equip de 'Solisombra' Foto: Divik