El programa «Divendres» de TV3 es trasllada a Vilanova de Sau

El presentador Espartat Peran s’instal•larà a la plaça Major i al pantà de Sau

Redacció Osona.com
11 d'octubre del 2013
L’equip mòbil del programa “Divendres”, que s’emet cada tarda a TV3, serà la setmana que ve a Vilanova de Sau. L’equip d’exteriors del magazine, encapçalat pel presentador Espartac Peran, s’emplaçarà al carrer Major, des d’on s’efectuaran diverses connexions durant la setmana. Dimecres, 16 d'octubre, però, el dispositiu es desplaçarà fins al pantà de Sau.

Els col·laboradors habituals de “Divendres” (com l’escriptor Màrius Serra, l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté i la nutricionista Montse Folch) duran a terme els seus espais des d’aquesta localitat osonenca.

El passat i el present del pantà, les anècdotes de la redacció de l’Estatut de 1979 (amb Jaume Sobrequés, que hi va formar part), el record de les cançons del duet Sau (amb Pep Sala) i els principals racons i tradicions de d’aquest municipi, entre altres temes, marcaran el pas de “Divendres” per Vilanova de Sau.

El magazine de les tardes de TV3, conduït per Xavi Coral i Espartac Peran (a la foto) i coproduït per El Terrat, visita setmanalment un indret de Catalunya.