La Botiga al Carrer de Torelló incorpora una passarel·la de moda

Una vintena de comerços participaran al certamen

Redacció Osona.com
03 d'octubre del 2013
Presentació de la Botiga al Carrer de Torelló, amb Jordi Casals i Dolors Darnés. Foto: Ajuntament de Torelló

Una vintena de botigues i comerços ompliran la plaça de la Sardana de Torelló, dissabte vinent, 5 d’octubre, amb motiu de la celebració de la Botiga al Carrer. La proposta es completarà amb diverses activitats, entre les quals destaca la novetat d’una passarel·la, organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament i l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT). L’horari serà de les deu del matí a les dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a les vuit del vespre.

L’any passat es va estrenar La Botiga al Carrer a la plaça de la Sardana i els bons resultats d’aleshores han animat els organitzadors a repetir l’experiència. Segons el regidor de Comerç, Jordi Casals, darrera de la iniciativa hi ha “la voluntat de mantenir una activitat de dinamització comercial al barri de Montserrat”.

La presidenta de l’ACT, Dolors Darnés, ressalta que La Botiga al Carrer és “oberta a tothom”, tant als comerços associats com als que no ho són. També hi haurà un punt d’informació i un estand de l’ACT on el públic es podrà fer la targeta client de l’entitat, alhora que es farà una recollida d’aliments.

La Botiga al Carrer començarà a les deu del matí amb una xocolatada popular. Al llarg de tot el matí i el migdia hi haurà un inflable infantil i jocs gegants, mentre que d’onze a una es farà un taller de cuina, concretament d’elaboració de cupcakes, a càrrec de MIM’S. La gran novetat tindrà lloc a la tarda, a les cinc, amb la passarel·la de comerciants de Torelló, que reunirà nou botigues del sector del tèxtil que presentaran la nova temporada tardor-hivern.

Jordi Casals creu que aquest segon any de la Botiga al Carrer a la plaça de la Sardana pot ser l’edició “de la consolidació”, perquè han notat que “hi ha demanda”. També destaca la bona entesa en la línia de col·laboració amb l’ACT que ha permès posar en marxa tot un seguit d’accions de dinamització comercial a Torelló.
Arxivat a