Una caminada entre Vic i Malla per celebrar el Dia Mundial del Cor

El Col·legi de Metges impulsa la iniciativa popular

Redacció Osona.com
01 d'octubre del 2013
La sortida de la caminada es va fer a la plaça Major de Vic. Foto: Col·legi de Metges

La Delegació d’Osona del Col·legi Oficial de Metges va organitzar el passat diumenge, 29 de setembre, la XIV Caminada popular, amb motiu del Dia Mundial del Cor. Aquesta jornada està patrocinada per la World Heart Federation de l’OMS (Organització Mundial de la Salut ), la Federació Mundial de Cardiologia i la Societat Catalana de Cardiologia, i la seva finalitat és impulsar i motivar la prevenció de malalties coronaries mitjançant una pràctica esportiva saludable.

La Dra. Fina Autonell, el Dr. Xavier Clos, el Dr. Antoni Furriols, el Dr. Albert Ledesma, el Dr. Antoni Bayés i Melcior Paxau, com a representants de les institucions, van donar per començada la caminada, amb inici a la plaça Major de Vic, i final davant de l’Ajuntament de Malla. Un recorregut de quatre quilometres i mig només d’anada, que va permetre l’assistència de persones de totes les edats, des dels avis fins els néts.

Per tenir cura dels petits problemes que pogués presentar algun assistent, es va comptar com cada any amb l’ambulància cedida per l’Hospital de la Santa Creu, que a la vegada va fer tasques de cotxe escombra per si algun participant va necessitar descans o suport per acabar el trajecte. Dues ATS del Consorci Hospitalari de Vic i tres estudiants de la Universitat de Vic van realitzar els control de pressió arterial als assistents que ho varen desitjar.

En arribar a Malla, tothom va poder gaudir d’un esmorzar per recuperar forces, enmig d’un dia immillorable.
Arxivat a