Trenta-set obres opten al premi literari Miquel Arimany

El lliurament del guardó es farà dissabte al monestir de Sant Pere de Casserres

Redacció Osona.com
20 de setembre del 2013
La quarta edició del premi literari Miquel Arimany de poesia, que atorga l’Ajuntament de les Masies de Roda, ha comptat amb una elevada participació, amb 37 obres. A l'anterior convocatòria, de l'any 2011, n’hi van haver 29.

La cerimònia de proclamació del veredicte del jurat se celebrarà aquest dissabte, 21 de setembre, al monestir de Sant Pere de Casserres. L’acte tindrà lloc a les sis de la tarda.

En aquest acte es farà públic el nom dels vuit finalistes i el del guanyador. La dotació del premi és de 1.200 euros per a l'obra guanyadora.

Durant l’acte hi haurà parlaments de la consellera d'Atenció a les Persones  del Consell Comarcal d’Osona, Elisabet Ferreres; de l’alcalde de l’Ajuntament de les Masies de Roda, Ramon Isern; del secretari del Premi, Víctor Pallàs; i de l'escriptora María de Luís, escriptora i traductora de l'obra d'Arimany a l'espanyol. La vetllada estarà amenitzada pels músics osonencs Bruna Palomera i Pep Cunill,  que interpretaran una selecció de peces musicals de Mozart i Rossini arranjades per a clarinet.

Com en cada edició, l'Ajuntament de les Masies de Roda ha editat un llibre amb les set obres seleccionades, del qual se'n farà entrega d'un exemplar a cada finalista el mateix dia 21 de setembre. Es posarà a la venda al preu de 8 euros durant el mateix dia i posteriorment es podrà comprar a 10 euros a les oficines municipals.
 
L'acte és totalment popular, obert a tothom qui desitgi assistir-hi i comptarà amb un refrigeri per a tots els assistents.

Finalistes:

Montse Assens, de Premià de Dalt
Anna Rispau Falgàs, de l'Escala
Isabel Oliva Prat, de Girona
Josep Fàbrega Selva, de Calders
Joan Carles Gonzàlez Pujalte, de Mataró
Joan Mahiques Climent, de Barcelona
Joan Sala Pujol, de Roda de Ter
Marta Pérez Sierra, de Barcelona