El primer ciclista en creuar la meta de l'Osona Límits triga 13 hores i 4 minuts

La dura prova va reunir 90 participants d’arreu del país, 19 dels quals van abandonar

Redacció Osona.com
09 de setembre del 2013
Dos dels participants a l'Osona Límits.
Dos dels participants a l'Osona Límits. | David Fajula
Dos dels participants a l'Osona Límits. Foto: David Fajula

Osona Límits és un esdeveniment esportiu de BTT de caràcter no competitiu que recorre tot Osona. La prova permet als participants descobrir, gaudir i admirar un paisatge divers i únic portant-los fins al seu propi límit físic i mental.

Osona Límits té una durada de dues etapes. La darrera edició es va celebrar aquest cap de setmana, dies 7 i 8 de setembre, amb sortida i arribada a Tona i amb parada dormitori al municipi de Sant Pere de Torelló. El traçat del recorregut és molt dur, amb  220 quilòmetres i un desnivell positiu de 6.700 metres, i està dissenyat per a ciclistes amb una condició física i mental mitja-alta.

En aquesta edició hi van participar un total de 90 ciclistes, dels quals només 71 van acabar la cursa. Els participants provenien d’arreu del país: Barcelona, Figueres, Vilafranca del Panadès, el Maresme...

El primer ciclista en creuar la meta va ser Dani Llorens, i va trigar 13 hores i 4 minuts. Anava acompanyat de Santi Francàs i David Pruna, que van fer el mateix temps.

La primera etapa, de 130 quilòmetres, tenia la sortida a Tona, i va recórrer la vessant est de la comarca, permetent gaudir del meravellós paisatge del Montseny i Cabrerès. La parada dormitori es va fer a Sant Pere de Torelló.

La segona etapa, amb sortida des de Sant Pere de Torelló i amb 90 quilòmetres, va recórrer la vessant oest de la comarca, endinsant-se al divers terreny del Lluçanès, arribant finalment a Tona, on es va posar  punt i final al repte Osona Límits 2013.

Més informació, al web d'Osona Límits



Galeries de fotos:
- Osona Límits 2013 (David Fajula)
- Osona Límits 2012 (David Fajula)
Arxivat a