Santa Eulàlia viu el punt àlgid de la festa major

Enguany la celebració s’ha ambientat amb l’estètica del safari

Redacció
29 d'agost del 2013
Santa Eulàlia de Riuprimer viurà aquest cap de setmana el punt més àlgid de la festa major. Enguany, la celebració està ambientada amb l'estètica del safari per al Riuprimember 2013, que es farà el proper dissabte, i en el qual s'anima a anar vestit d'animals, caçadors o membres de la família reial...

El pregó es farà aquest dijous, 29 d’agost, i anirà a càrrec de Maria Badia i Capdevila, mestra i professora. Entre 1978 i 1989 va publicar més d’una dotzena de llibres dedicats a l’ensenyament de les llengües catalana i castellana, les matemàtiques i les ciències naturals. Passa llargues temporades a Santa Eulàlia de Riuprimer, poble al qual se sent molt vinculada i al qual va dedicar el llibre “Joglar 2”, explicant els records viscuts aquí durant els estius de la seva infantesa.

El proper cap de setmana, hi ha els concerts del divendres, dia 30, del Riuprimember, que aniran a càrrec del grup local Gats i de l'andorrà Patxi Leiva. La resta d'actes seguiran l'estructura de l'any passat o molt similar, amb les tradicionals sardinada i havaneres, disco-mòbils a càrrec de Spexen, ball de tarda de diumenge, dia 31, amb l'Orquestra Moonlight, correfoc amb els Diables Sexes Foc, arrossada i sardanes el dilluns, II Carnaval d'Estiu amb baixada d'artefactes, exposició fotogràfica de memòria històrica del poble,  així com el 2n Concurs de fotografia de la festa major.

Les activitats s’allargaran fins al 22 de setembre, amb activitats esporàdiques. Una cursa de BTT tancarà la programació.
 

Programa d'actes