El Kau es proclama campió de les 24 Hores de futbol sala de Vidrà

Final molt disputada, contra el Capità Salami

Redacció Osona.com
27 d'agost del 2013
El Kau, equip guanyador del torneig. Foto: Jordi Cali

L’equip Kau es va proclamar campió de les 24 Hores de futbol sala de Vidrà, torneig Marc  Escarrà, derrotant en la final per un ajustat 1 a 0 el Capità Salami, campions de l’edició 2012. Sense cap dubte, es va fer justícia, ja que el Kau va ser l’equip que va fer un millor joc en tota la competició, tot i trobar molta resistència en la final. El públic va gaudir pel joc dels dos equips.

Destacar també el tercer lloc de Ca la Càndida, de Sant Quirze de Besora, que es va imposar per penals al Bukake, equip format per jugadors de Vic i Taradell. En la tanda de penals va ser decisiu el porter de Ca la Càndida, Sergi Rifà, que va aturar dues penes màximes i en va transformar una.

Pel que fa als equips de Vidrà, el més ben posicionat va ser el Fonda Serrasolsas, seguit de Fustes Aguilera, cinquè i sisè classificats respectivament. Els dos equips no van poder accedir a les semifinals.

Hi van participar en total 16 equips. “Tenint en compte la situació actual, podem dir que aquest torneig està consolidat i ja és un de referència a la comarca”, diuen des de l’organització. La novetat d’enguany era el marcador electrònic, cosa que va fer viure els partits amb més intensitat.

Cal recordar que aquest torneig va néixer ara fa 17 anys, en memòria del desaparegut Marc Escarrà, un jove vidranès apassionat pel futbol.