Detingut a Sant Hipòlit per agredir amb un martell una prostituta

Dimarts a la tarda els Mossos van evitar que una baralla entre dos homes i una dona acabés en tragèdia al carrer Bisbe Morgades

Quico Sallés
16 d'agost del 2013
"Vam començar a sentir crits, cops, insults i un home que brandava un martell amenaçant una dona.. i vam avisar els Mossos". Així expliquen els testimonis la sorollosa baralla entre dos homes i una dona que es va registrar dimarts a les sis de la tarda al carrer Bisbe Morgades (carrer d'en Guiu)  de Sant Hipòlit de Voltregà. La batussa va acabar amb una contundent intervenció dels Mossos i la detenció d'un ciutadà romanès de 46 anys i veí del municipi, per agredir la dona amb un martell.

Segons testimonis presencials i fonts coneixedores de la investigació, la batussa va començar quan el detingut, presumiblement client dels serveis sexuals de la noia, es va queixar del preu d'aquests. La discussió va pujar de to i un altre home va sortir en defensa de la noia. El client, notòriament begut, es va armar amb un martell i es va abraonar sobre la noia agredint-la lleugerament i arrencant-li la roba.

En plena efervescència de la baralla, els Mossos van actuar i van neutralitzar l'agressor just abans que aquest pogués causar una desgràcia. El detingut va passar a disposició judicial l'endemà dimecres. La baralla es va produir en ple centre del municipi en un dia molt concorregut perquè dimarts era Sant Hipòlit i se celebraven actes de commemoració.