Arriba el tercer cicle de xerrades per la independència al Collsacabra

Carme Forcadell serà a Rupit el 9 d'agost

Redacció
25 de juliol del 2013
Des del passat 19 de juliol i fins el 9 d’agost l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Collsacabra celebrarà el tercer cicle de xerrades per la independència + pa amb tomàquet. Com s’ha fet en les passades edicions del cicle es compta amb diverses personalitats que ofereixen xerrades els divendres a diversos punts del Collsacabra.

En aquesta tercera edició el tret de sortida el va donar Lluís Solà el passat 19 de juliol amb la xerrada ‘El camí cap a la llibertat’ al bar del pavelló de l’Esquirol. El cicle continua aquest divendres dia 26 de juliol amb l’economista i director d’ESCI (UPF), Xavier Cuadras a la Plaça dels Esquirols de l’Esquirol.

El dia 2 d’agost serà el tron de Joan Vilamala, exmembre d’Els Esquirols, qui parlarà de ‘Cançons, auques i badalls’ a Ca la Iaia de Cantonigròs. El cicle es tancarà amb Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana el divendres 9 d’agost a 2/4 de 8 del vespre a El Coll de Rupit. Forcadell parlarà de ‘El procés de la independència’. Excepte aquesta darrera totes les xerrades tenen lloc a les 8 del vespre.

El sopar és opcional. Té un preu de 10 euros i cal reserva prèvia a collsacabra@assemblea.cat o al 617 470 322 (Eudald).