Manlleu promou el voluntariat d’estudi assistit per alumnes de primària i secundaria

Deu persones van participar a la primera edició, el curs passat

Redacció
24 de juliol del 2013
L'Ajuntament de Manlleu vol fomentar el voluntariat seguint la fórmula de l’aprenentatge servei, un projecte  articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo. El servei que es proposa és disposar d’un o dos dies a la setmana per poder fer suport a un grup petit d’alumnes de primària o de secundària, de 5 a 6 de la tarda.
 
Fer un servei a les escoles, a més de l’experiència que la persona adquireix, ja és una forma d’aprenentatge i s’organitzaran sessions de formació per ampliar i contrastar els propis coneixements i habilitats.
 
El curs passat, 2012-2013, ja hi van col·laborar deu persones voluntàries amb uns resultats molt positius i per aquest curs 2013-2014 es pretén realitzar el servei d’octubre a juny, tot i que si algú no pot comprometre’s tot el curs escolar també es valoraran altres alternatives.
 
Les persones que vulguin participar en el voluntariat poden dirigir-se a l’Àrea de Serveis Personals, a l’edifici de Can Puget, Plaça dalt Vila, 1, 3a planta o bé contactar per telèfon 93  851 55 93  o correu electrònic [email protected]
Arxivat a