Un incendi crema 1,2 hectàrees de massa forestal a Manlleu

Sis dotacions de bombers, amb un helicòpter inclòs, i voluntaris de l’ADF i pagesos han aconseguit controlar el foc en una hora

Redacció Osona.com
09 de juliol del 2013
Un bomber, treballant a l'incendi.
Un bomber, treballant a l'incendi. | Adrià Costa
L'incendi agrícola s’ha declarat als terrenys del mas Rovelló Foto: Adrià Costa

Sis dotacions de bombers, entre les quals una d’aèria, voluntaris de l’ADF i pagesos amb els seus tractors han estat treballant des de les 4 de la tarda en un incendi agrícola que s’ha declarat als terrenys del mas Rovelló, en terme municipal de Manlleu, a tocar a Sant Martí Sescorts.

Els bombers han encerclat el foc als volts e les 5 de la tarda, segons ha informat a Osona.com un portaveu del cos. Uns minuts més tard, han aconseguit apagar el foc i, a hores d'ara, ja ni tan sols fumeja. Al lloc dels fets continuen cinc dotacions de bombers per vigilar que no rebifi i per anar remullant la zona.

En total, s'han cremat 1,2 hectàrees de massa forestal, una mica més que la superfície d'un camp de futbol. D'aquestes, 1 hectàrea era d'un camp de blat i la resta de roureda.

Els bombers no han donat cap versió oficial sobre l'origen del foc. Tot i això, segons alguns dels veïns, sembla que l'incendi es podria haver originat al costat de la casa, on un treballador feia anar un disc de tallar i hauria saltat una gospira.

L'incendi agrícola s’ha declarat als terrenys del mas Rovelló. Foto: Adrià Costa

Sis dotacions de bombers,voluntaris de l’ADF i pagesos han treballat per controlar el foc . Foto: Adrià Costa

Un bomber, treballant a l'incendi. Foto: Adrià Costa
Arxivat a