El monestir de Sant Pere de Casserres s'omple de música i poesia

Pep Sala, un dels atractius del cicle d’estiu d'enguany

Redacció Osona.com
04 de juliol del 2013
Els dissabtes de juliol, el Consell Comarcal d’Osona omple d’activitats el monestir de Sant Pere de Casserres amb artistes osonencs. El XIX encontre literari 3 veus 3 estils, de la mà de Víctor Pallàs, el concert multimèdia de Cia Pep López, la visió intimista de les cançons més emblemàtiques de Sau a través dels pianos de Pep Sala i Ramon Altimir i, per cloure, una alenada fresca de música amb el conjunt coral-instrumental Tastet de Gospel, configuren la programació.

La XIX edició del clàssic encontre literari 3 veus 3 estils obre el cicle estival. Dissabte 6 de juliol a 2/4 de 8 del vespre, els poetes Vicenç Ambrós, Climent Forner i Teresa Ribera, moderats per Víctor Pallàs, recitaran poesies extretes dels seus poemaris, cadascun a la seva manera, des del seu univers líric.

Un espectacle infantil prendrà el testimoni. Es tracta de la Cia Pep López, dissabte 13 de juliol a les 6 de la tarda, una mica més d’hora que els altres dies perquè els nens de la comarca puguin participar-hi. A l’espectacle s’hi combinen música, cançó, narració i dibuixos animats.

Lluny de l’energia dels directes i sense la banda que habitualment l’acompanya, Pep Sala ofereix el tercer esdeveniment a Sant Pere, dissabte 20 de juliol a 2/4 de 8 del vespre. En un lloc immillorable, en un meandre del pantà de Sau, els dos músics osonencs Pep Sala i Ramon Altimir faran recordar Sau en un íntim i inèdit concert a través de dos pianos.

Tancarà aquest cicle Tastet de Gospel, dissabte 27 de juliol a 2/4 de 8 del vespre. Aquest conjunt coral-instrumental de Taradell especialitzat en música gospel tradicional i contemporània, compta amb uns 50 membres que canten a tres i quatre veus amb la intervenció de solistes vocals i musicals.

Com en l’anterior edició, es podrà degustar el menú de l’Abad Acfred al restaurant del monestir després dels actes.