El projecte musical del Mas de Bigues se'n va en orris en només 10 mesos

L’equipament de Vic va iniciar el setembre una nova etapa, de la mà de Pep Sala | La crisi i la manca de demanda han forçat que no es prorrogui la concessió

Redacció Osona.com
25 de juny del 2013
Mercat de Música d'Ocasió al Mas de Bigues, el passat mes de desembre. Foto: Adrià Costa

L’Associació Musical Sau, “de mutu acord amb l’Ajuntament”, segons fonts municipals, ha decidit no prorrogar la concessió del Mas de Bigues com a equipament musical. Així, l’edifici tornarà a quedar tancat a partir de la finalització dels actuals cursos, el 30 de juny.

La crisi ha passat factura d’un ambiciós projecte que no ha durat ni un sol any. La manca de demanda de cursos no reglats i la possibilitat de trobar la mateixa oferta a l’Escola de Música de Vic han impulsat els gestors a prendre la decisió.

El Mas de Bigues va iniciar aquesta temporada una nova etapa, després de tenir les portes tancades durant un any per manca de finançament. L’espai es va fixar com a objectius principals la formació no reglada en l’àmbit de la música moderna i la promoció i la creació musical.L'equipament ha estat  gestionat durant aquest període per l’Associació Musical Sau, presidida pel músic Pep Sala.

Ara, l’Ajuntament es planteja  destinar l’equipament a les nombroses entitats esportives que té la ciutat, en una mena d’hotel d’entitats esportives. La proposta, però, està a les beceroles i encara no hi ha res decidit, segons han confirmat a Osona.com des de l’Ajuntament.

Aneu al web del Mas de Bigues

Arxivat a