Vic millorarà el tram inicial de la carretera de la Guixa

La Diputació atorga a l’Ajuntament una subvenció de 390.000 euros

Redacció Osona.com
20 de juny del 2013
Salvador Esteve i Josep Maria Vila d'Abadal han signat el conveni. Foto: Diputació de Barcelona

L'Ajuntament de Vic millorarà la urbanització de la travessera de la BV-4316, coneguda com la carretera de la Guixa, entre el passeig de la Generalitat i l'avinguda Països Catalans, amb la subvenció de 390.000 euros que li ha concedit la Diputació de Barcelona en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015. El president de la Diputació, Salvador Esteve, ha signat avui amb l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, el conveni que formalitza la dotació d'aquest suport econòmic.

Aquest és l'import corresponent al cost, valorat per la Diputació, de les obres de millora que afecten la calçada; és a dir, el ferm, la vorada i la senyalització. L'Ajuntament de Vic s'encarregarà de la redacció del projecte ("Millora de la urbanització de la travessera de la BV-4316 entre el PK 0+000 i el PK 0+380. TM Vic") i de l'aprovació, licitació i execució de les obres.

Aquesta obra va lligada al canvi de titularitat d'aquest tram de carretera, que pertanyia a la Diputació de Barcelona. La Diputació va aprovar, en el ple del 30 de maig de 2013, el traspàs a l'Ajuntament de Vic de la titularitat del tram comprès entre el passeig de la Generalitat i l'antiga Nacional 152 (que correspon al tram entre el PK 0,000 i el 0,780).
Arxivat a