Tres detinguts a Orís per robar ferro d'una granja

Els homes són de Blanes

Redacció Osona.com
14 de juny del 2013
Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres a Orís tres homes d'edats compreses entre 31 i 33 anys, veïns de Blanes (la Selva), com a presumptes autors d’un delicte de furt en una explotació ramadera.
 
Els fets van passar pels volts de les 13:30 hores del mateix dia en una granja d'Orís. El propietari de l’explotació ramadera va alertar els mossos que havia sorprès uns homes que li furtaven material de les instal·lacions.
 
En arribar al lloc, els agents van comprovar que els individus tenien preparat per endur-se nombrós material de ferro que havien sostret de la granja. Segons estimacions del propietari, el material estaria valorat en uns 4.000 euros.
 
Els mossos van detenir els dos individus i van iniciar la recerca d'un tercer, que havia fugit corrents camp a través. Aquest va ser localitzat poc després en una zona boscosa propera a la granja.
 
Els detinguts, un d'ells amb antecedents, passaran avui a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció de Primera Instancia i instrucció número 5 de Vic.