Detinguda la mestressa d'un prostíbul de Vic

Els veïns s’havien queixat en reiterades ocasions.

Redacció Osona.com
13 de juny del 2013
La Guàrdia Urbana de Vic i el Cos Nacional de Policia, van realitzar el passat 5 de juny una actuació conjunta contra un prostíbul ubicat en un immoble del barri de l’Horta Vermella, molt a prop d’un centre escolar. Com a resultat, es va practicar una detenció i es va obrir un expedient administratiu.

Els veïns ja s’havien queixat en reiterades ocasions per les molèsties causades pel presumpte exercici de prostitució. Fetes les corresponents investigacions, els cossos policials van trobar indicis que corroboraven aquesta versió.

Sobre les 20 hores del 5 de juny, es va fer una inspecció de l’immoble, de la qual va resultar la identificació d’una persona, Luzivania AS, de 28 anys i de nacionalitat brasilera, que no disposava d’autorització que emparés la seva permanència legal al país, i d'Elva Ramona TR, de 23 anys, amb domicili a Torelló, qui era la llogatera de l’immoble i la presumpta mestressa del prostíbul.

Un cop realitzades les actuacions pertinents es va procedir a obrir el corresponent expedient administratiu a Luzivania AS i a practicar la detenció d’Elva Ramona TR, a qui se li imputa la presumpta comissió d’un delicte relatiu a la prostitució i un altre contra els drets dels ciutadans estrangers.  A més, s’està investigant la possible implicació de la persona propietària de l’immoble en els il·lícits penals esmentats.
Arxivat a