Felip Puig presidirà el 30è aniversari de la Mancomunitat La Plana

L’ens aglutina els serveis de 12 municipis.

Redacció Osona.com
06 de juny del 2013
El proper dissabte 8 de juny, a partir de les 11 hores, es durà a terme l'acte de celebració del 30è aniversari de la constitució de la Mancomunitat La Plana. L’ens es va constituir el 1983 amb l'objectiu d'unir recursos per donar serveis a la població dels municipis petits i mitjans que la constitueixen (Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau).

La Mancomunitat i els municipis que la formen consideren que un aniversari tant significatiu és un bon pretext per donar a conèixer la feina que s'està fent, des de fa 30 anys.

A l'acte s'hi ha convidat, a més dels treballadors, tots els representants polítics que han format part dels òrgans gestors de l'ens des de la seva constitució fins a l'actualitat i tots els càrrecs electes dels dotze municipis de l'actual legislatura. També hi serà present el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig i Godes , i representants del Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

La jornada començarà a les 11 hores amb les portes obertes a les instal·lacions de què disposa la Mancomunitat La Plana a Malla, al costat del cementiri de Tona, per prestar el seus serveis a la població. Es podrà conèixer la planta de triatge de materials reciclables, que estarà en funcionament, la deixalleria, que estarà oberta, i els mòduls de compostatge .

A més, es podrà gaudir de Guixot de 8, jocs d'habilitat creats amb ferralla i altres materials recuperats de la deixalleria i visitar l'exposició “Re-cicles”, que explica el cicle de sis materials diferents des de que se n'obté la matèria primera fins que es desprèn com a residu.