L'ANC busca 10.000 voluntaris per fer una gran cadena humana a Osona

L’acte tindrà lloc el 7 de juliol, entre Folgueroles i les Masies de Voltregà, i servirà com a prova per a l’11 de Setembre, quan abastarà tot el país.

Redacció Osona.com
03 de juny del 2013
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), per mitjà de les assemblees locals de les comarques d’Osona i del Ripollès, promou la creació d’una cadena humana que enllaci una ruta pels principals espais vitals de Jacint Verdaguer amb la seva obra, el proper 7 de juliol. Aquest itinerari tindrà una distància aproximada de 15 quilòmetres, unint la Casa Museu Verdaguer (Folgueroles) amb el santuari barroc de La Gleva (Les Masies de Voltregà).

Amb aquesta proposta, l’ANC continuarà les proves de cadenes humanes que s’organitzaran arreu dels Països Catalans i que culminaran, la Diada de l’Onze de setembre de 2013, amb la gran cadena humana que recorrerà el litoral català. Ja se n’ha fet alguna altra a llocs com el Baix Llobregat, a Begues, tot i que amb molta menys gent.

A la nostra comarca, sota el lema “En defensa pròpia”, l’ANC fa una crida a tots els osonencs a formar part d’aquesta gran cadena, per a la qual es necessitaran unes 10.000 persones (a raó d’1,5 metres per persona). Per inscripcions, enviar un mail a [email protected].
Arxivat a