Un conductor begut fuig després d'un accident a Sant Julià de Vilatorta

L’home, amb una taxa d’alcohol que quintuplicava la permesa, va ser detingut a Sant Sadurní d’Osormort.

Redacció Osona.com
28 de maig del 2013
Els Mossos d'Esquadra van imputar el passat dissabte, 25 de maig, un veí de 37 anys de Sant Hilari Sacalm (la Selva), per un delicte contra la seguretat del trànsit. L'home conduïa begut, amb una taxa que gairebé quintuplicava la permesa (sanció administrativa) i duplicava la penal.

Els fets es remunten a les 16:50 hores, quan es va produir un accident de trànsit per sortida de via a Sant Julià de Vilatorta, on únicament va resultar danyada la tanca protectora. El conductor del vehicle implicat va marxar del lloc sense esperar l'arribada dels vehicles d'emergència.

Immediatament es va iniciar la recerca del vehicle escàpol, que va ser localitzat poc després a la carretera BV-5251, al terme municipal de Sant Sadurní d’Osormort. Els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-ser sota els efectes de les begudes alcohòliques. El conductor va donar un resultat positiu de 1,21 mg/litre, motiu pel qual se li van obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat en el trànsit i es va immobilitzar el vehicle.

Tanmateix es va denunciar el conductor per desobediència greu ja que va intentar trencar la immobilització del vehicle per marxar del lloc.