Ingressa a presó per una quinzena de robatoris a vehicles i trasters de Vic

El detingut és un jove de 18 anys, amb domicili desconegut.

Redacció Osona.com
27 de maig del 2013
Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial d'Osona van detenir el 23 de maig a Vic un home de 18 anys, sense domicili conegut, com a presumpte autor de 12 delictes de robatori amb força a l'interior de vehicles i tres delictes de robatori amb força a l'interior de trasters. Des de principis de maig els mossos van rebre diverses denúncies per robar a l'interior de vehicles que es trobaven estacionats a la via pública i en aparcaments comunitaris.

Per les característiques dels fets tot apuntava que l'autor dels fets seria la mateixa persona. Sempre forçava les portes dels vehicles doblegant la xapa de la part superior de la finestra i de l'interior sostreia tot tipus d'objectes que es trobaven a la vista: aparells musicals, ulleres de sol, diners, carteres, etc. Després de diverses indagacions els investigadors van trobar indicis que van permetre identificar el presumpte lladre.

Al detingut se l'inculpa l'autoria de 12 robatoris amb força a l'interior de vehicles comesos des del 8 al 19 de maig a Vic. També se l'acusa de tres robatoris a l'interior de trasters d'aparcaments comunitaris d'on va sostreure bicicletes i altres objectes de valor.

El detingut, que tenia nombrosos antecedents, va passar a disposició judicial el 24 de maig al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar el seu ingrés a presó.
Arxivat a