Ernest Ausiró i Montse Torné s'imposen a la marató de muntanya del Voltreganès

En la mitja marató els guanyadors han estat Marc Trasserra i Eva Montero.

Redacció Osona.com
20 de maig del 2013
La Cursa de muntanya del Voltreganès ha estat molt dura.
La Cursa de muntanya del Voltreganès ha estat molt dura. | Adrià Costa
Dos dels atletes arribant al castell de Voltregà. Foto: Adrià Costa

Aquest diumenge, 19 de maig, s’ha disputat la tercera edició de la Cursa de muntanya del  Voltreganès. El recorregut trepitjava els municipis de les Masies, Sant Hipòlit i Santa Cecília de Voltregà. Hi han participat una norantena d’atletes.

Hi havia dos circuits: un de mitja marató, amb 21 km i 1.100 metres de desnivell positiu; i un de marató, amb 42 km i 2.200 m. desnivell positiu).

Pel que fa a la marató, en la categoria masculina, el primer classificat ha estat Ernest Ausiro, amb un temps de 4 hores 21 minuts i 30 segons. El segon , a 1 minut i 21 segons, ha estat Dani Pares. Eudald Babot, ja a més d’11 minuts, ha completat el podi.

Montse Torné ha estat la vencedora a la categoria femenina, amb un temps de 6 hores 16 minuts i 13 segons, seguida de Marta Salvà.

En la mitja marató, en la categoria masculina s’ha imposat el jove atleta local Marc Trasserra, que ha parat el cronòmetre a 1 hora, 58 minuts i 55 segons. En segon i tercer lloc s’han classificat Albert Pujol i Xavi Prims, a 34 segons i 1 minut i 10 segons respectivament.

Les tres primeres classificades femenines de la mitja marató han estat Eva Montero, que ha signat un temps de 2 hores, 28 minuts i 22 segons; i Marisa Zapata i Marta Gómez, aquestes dues últimes a més de 14 minuts de la vencedora.

Classificació de la marató

Classificació de la mitja marató

Més informació de la cursa