Dos homes rapten un veí de Centelles, l'apallissen i li acaben robant el cotxe

Els dos agressors el van obligar amb una navalla a pujar al seu propi cotxe, en un bar de Tona.

Redacció Osona.com
14 de maig del 2013
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat diumenge, 12 de maig, un veí de Sant Martí de Centelles, de 25 anys, i un veí de Tona, de 24 anys, com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal, un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle a motor. Els fets van passar la nit de dissabte a l'exterior d'un bar del carrer Joan Maragall de Tona.
 
Un client de l'establiment, que es trobava fumant a l'exterior del local, va ser abordat per dos homes que coneixia de vista. Aquests li van demanar que els havia de portar amb el seu vehicle a un municipi proper. Davant la negativa del requerit, un dels homes va treure una navalla amb la qual va amenaçar-lo.
 
L'intimidat va pujar al seu vehicle, contra la seva voluntat, i va ser obligat a conduir fins arribar a Centelles. Posteriorment van obligar-lo a seure al seient de l'acompanyant i van portar-lo a casa seu, amb la intenció de sostraure possibles objectes de valor.
 
A l'entrar al domicili es va produir una baralla entre les dues parts. L'home va ser agredit a cops fins quedar atordit. Llavors els agressors li van prendre les claus del cotxe i van fugir amb el vehicle.
 
Arran dels fets els Mossos van obrir una investigació per determinar la identitat dels autors. El turisme sostret va ser localitzat a Centelles, accidentat per una sortida de via. L'havien encastat contra un arbre.
 
Durant el matí del passat diumenge els mossos van detenir els dos presumptes autors dels fets als seus respectius domicilis. Els dos tenien nombrosos antecedents i han passat avui a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a