Un pispa poc espavilat

Un jove es deixa la cartera amb la documentació a Espinelves, al lloc on va robar unes antenes.

Redacció Osona.com
26 d'abril del 2013
Un veí de 25 anys d’Arbúcies, Nicola G, va protagonitzar el passat cap de setmana un fet un xic insòlit. El jove va ser detingut pel presumpte robatori d’unes antenes d’una masia d’Espinelves. El problema és que es va deixar la cartera al lloc dels fets. Com si no hagués passat res, l’endemà la va anar a recollir, tal com han explicat a Osona.com fonts dels Mossos d’Esquadra.

Els fets es van iniciar a la nit del diumenge, quan el propietari de la casa de pagès va començar a tenir problemes amb la recepció de la televisió, que rebia gràcies a unes antenes amb una placa solar que havia col·locat a uns 200 metres de la masia. En comprovar les antenes va veure que li havien robat tot el material, valorat en uns 3.500 euros, tal com va fer constar el mateix afectat a la denúncia. Al lloc, però, va trobar-hi la cartera amb tota la documentació de Nicola G, que va lliurar a la policia.

L’endemà, el propietari va detectar que hi havia dues persones que voltaven per la zona, amb una furgoneta i a peu. Una d’elles coincidia amb la de la documentació de la cartera. L’altre era el seu pare. Per això, va avisar als Mossos d’Esquadra, que es van presentar al lloc dels fets i, després d’un interrogatori confús, van comprovar que el jove havia perdut la cartera el dia anterior al lloc del robatori.

El jove, sense antecedents, va passar a disposició judicial i va ser deixat en llibertat amb càrrecs.