Persecució policial de pel·lícula a Espinelves

Un veí de Viladrau, sense permís de conduir i amb la ITV caducada, fuig d’un control dels Mossos i intenta treure’ls de la carretera.

Redacció Osona.com
23 d'abril del 2013
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 22 d’abril a Kissima J, de 42 anys i veí de Viladrau, com a presumpte autor d'un delicte de desobediència als agents de l’autoritat, conducció temerària i atemptat als agents de l’autoritat. Els fets van passar la matinada del mateix dia, quan els mossos es trobaven realitzant un control preventiu de robatoris a la carretera GI543, cruïlla amb GI544 del municipi d’Espinelves.

Un agent va fer indicacions a un vehicle perquè s’aturés, però aquest no va fer cas a les instruccions i va accelerar la marxa i va fugir ràpidament  direcció Viladrau. En aquest moment els agents van iniciar el seguiment del turisme, que circulava de forma temerària i que va envair el sentit contrari de la via en diverses ocasions. Durant el seguiment, el vehicle va intentar envestir per fer fora de la via el vehicle policial. Després d’uns quants quilòmetres van aconseguir aturar-lo al municipi de Viladrau.

Un cop aturat, els agents van comprovar que el conductor no tenia permís de conduir i la ITV estava caducada. El detingut, sense antecedents, ha passat avui dia 23 a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Vic, qui ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.