El Sant Jordi més digital

Tres emprenedors vigatans desenvolupen una aplicació per a mòbil.

Redacció Osona.com
22 d'abril del 2013


L’equip d'Xplica’t, amb la col·laboració de l’il·lustrador bagenc David Serena i el desenvolupador vigatà Josep A. Musach, ha ideat i desenvolupat la primera aplicació per a mòbil Sant Jordi 2013 perquè ningú es quedi sense rosa, "perquè els cavallers i les donzelles puguin enviar-la als seus estimats des de qualsevol lloc i en qualsevol moment", expliquen els impulsors. I, fins i tot, puguin enviar de manera il·lustrativa el nou format de llibre del segle XXI, l’ibook, o una nova versió del drac, que ha deixat de treure foc per menjar-se els ibooks.

L’aplicació Sant Jordi 2013 és gratuïta i es pot descarregar des de qualsevol mòbil amb sistema operatiu iOS o Android. Està disponible a l'App store i al Google Play d'Android. També al web oficial d'Xplica't.

A part de donar a conèixer la llegenda i la tradició de Sant Jordi arreu, permet a l’usuari enviar il·lustracions de donzelles, cavallers, roses i dracs mitjançant el mòbil i amb l’opció d’enviar-les i compartir-les via email, SMS, Facebook o Twitter. L’aplicació Sant Jordi 2013 es pot descarregar de la web oficial de Xplica’t .

L’equip de Xplica’t està integrat per Miquel Puig, Raül Presseguer i Anna Molas, tres joves emprenedors de Vic
Arxivat a